igo Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Witam wszystkich, jestem tu nowy i jeśli pomyliłem dział to przepraszam i proszę o wyrozumiałość. Chciałbym sobie kupić kino domowe, ale zastanawiam się jak je rozstawić, wiem jak powinno być rozstawione, ale w moim pokoju jest mało miejsca, czy jeśli rozstawie je jak na dołączonej grafice to będzie odczuwalny dźwięk przestrzenny? Czy jakoś inaczej kombinować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2014 Takie ustawienie będzie fatalne.Warto by przemeblować pokój generalnie do tego celu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aadi3229 Napisano 7 lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 lutego 2015 Oferta sprzętu nagłaśniającego jest bardzo szeroka, jeśli jeszcze weźmie się pod uwagę sprzęt używany to w głowie powstaje wielki mętlik. I jak tu jeszcze to wszystko odsłuchać? 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts