Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich użytkowników icon_smile.gif Mam zamiar kupić taki zestaw do mojego pokoju 15m2. Czy to dobry pomysł ? Słyszałem brzmienie tych kolumn i bardzo mi się podobało szczególnie bas na który zwracam szczególną uwagę dlatego, że kolumny mają mi głównie służyć do słuchania hip hopu ewentualnie gier icon_smile.gif Od dawna myślałem nad mission'ami bo słyszałem, że w tej kwestii są bardzo dobre i w przyszłości myślę nad kupnem MX5/6 gdy dopadnę jakiś duży salon ^^ Wtedy już się zakupi Yamahe A-S1000 ale póki co to tylko marzenie cenowe ;d Także pozostaje przy Yamaszce AX-870 która ponoć bardzo dobrze steruje basem ? Bo jest też alternatywa w postaci Denona PMA-1060 lecz jakoś bardziej przekonany jestem do tej Yamahy. Doradzi ktoś czy to będzie dobry zestaw na początek przygody z audio icon_smile.gif? Obecnie jadę na starym Technicsie i jakichś tak kolumnach domowej roboty z 4ohm samochodowymi głośnikami i samochodowym subie także basu mało nie ma ale wzmak nie daje rady i wiadome to tylko taki zestaw byle coś grało i dudniało w pokoju icon_smile.gif Raczej nie biorę pod uwagę kolumn Jamo czy innych basowych także mission głównie. Nie wiem jak grają M33i a są w podobnej cenie do M73 no i nowe MV-6 za 800zl para ale tych też nigdy nie słyszałem.

Pozdrawiam icon_smile.gif