maciej_a Napisano 5 stycznia 2015 Napisano 5 stycznia 2015 WitamCzy ktoś miał lub używa nadal odtwarzacza Onkyo 7333? Znajomy pozbywa się sprzetu. Sprzęt jak spod igły i pytanie czy w graniacach 300zł warto się tym zainteresować?Mało opinii w necie na temat tego sprzętu dlatego pytam;-) Odpisz, cytując
Angel Napisano 5 stycznia 2015 Napisano 5 stycznia 2015 Ja się zetknąłem tylko z innymi modelami, ale specjalnie mnie nie zachwyciły. Choć dają na ogół szybki i przejrzysty dźwięk. Szkoda, że nie masz jakiegoś innego CDka do porównania. A może dasz radę pożyczyć jeszcze jakiś? Albo jesli kumplowi się nie spieszy, to poczekaj aż będziesz miał kolumny i wzmacniacz.Podłączysz, posłuchasz, zastanowisz się, czy leży Ci taki dźwięk. Odpisz, cytując
maciej_a Napisano 5 stycznia 2015 Autor Napisano 5 stycznia 2015 Prawde mówiąc póki nie będę miał kolumn kupionych to i tak za bardzo nie bede wiedział jak to będzie w moim zestawie grało. Bardzo kusi mnie to że tez sprzęt jest prawie nieużywany. Sa wszystkie papiery do niego a pilot nawet nie wyciągnięty z folii;-)A Denon DCD-1015? To dobry sprzęcik? Tu akurat mam możliwość kupić z pewnej ręki ale juz bez pilota. Stan super i dodatkowo laser gratis jesczze. Cena podobna Odpisz, cytując
Angel Napisano 5 stycznia 2015 Napisano 5 stycznia 2015 No właśnie o to chodzi, czy nie dałoby się po zakupie kolumn i wzmacniacza pożyczyć obydwu i porównać? To byłoby najlepsze posunięcie. Odpisz, cytując
maciej_a Napisano 5 stycznia 2015 Autor Napisano 5 stycznia 2015 tak chyba zrobię choć pewnie nie będzie czekał ze sprzedażą jeśli się nadarzy klient jednak widzę że odtwarzaczy jest trochę w sprzedaży. A ten Denon 1015? Co o nim sądzisz? Odpisz, cytując
Angel Napisano 6 stycznia 2015 Napisano 6 stycznia 2015 Moja opinia jest bardzo zbieżna z opinią numer jeden w poniższym linku. Ja wolę bardziej nasyconą średnicę. Ale jest też opinia numer dwa, znacznie bardziej entuzjastyczna. W sumie wiele tu zależy od gustu i konfiguracji zestawu. http://www.hifi.pl/recenzje/cd/denondcd1015.phpNa pewno nie jest to zły odtwarzacz. Choć można lepiej za podobne pieniądze. Ale jeśli możesz go mieć za niedużą kasę i do tego odsłuchać, warto się nad nim poważnie zastanowić. W granicach 300 zł powinien jednak mieć pilota. Odpisz, cytując
maciej_a Napisano 6 stycznia 2015 Autor Napisano 6 stycznia 2015 no właśnie chcę wydać ok 300zł. Może podpowiesz mi jakie modele warto przesłuchać, poszukać? A Denon 1015? Odpisz, cytując
Recommended Posts