pawcia Napisano 11 stycznia 2015 Napisano 11 stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Jestem posiadaczem amplitunera pionieer vsx 922, w 15 m^2 pokoju. Obecnie poszukuje kolumn podstawkowych czy podłogowych(nie robi mi to żadnego znaczenia) do słuchania muzyki. Słucham głównie zespołu tj pink floyd, tune, fisz emade, led zzepelin czy ac/dc. Nie ma dla mnie znaczenia czy będą to kolumny nowe czy używane. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Odpisz, cytując
Q21 Napisano 12 stycznia 2015 Napisano 12 stycznia 2015 Witaj,biorąc pod uwagę amplituner Pioneer, skupiłbym się na kolumnach, oferujący gęsty, raczej ciepły dźwięk z łagodniejszą górą pasma. Moim zdaniem na pewno warto posłuchać monitorów Indiana Line, które charakterem idealnie wpasowują się w nasze założenia. Dobrą opcją będą także kolumny Q Acoustics QA2020i oraz polskie Pylon Audio Pearl Monitor. W przypadku konstrukcji podłogowej proponuję Pylon Audio Pearl 20.Przyjrzyj się moim propozycjom, w przypadku pytań słuźę pomocą. Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. Cytat Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Jestem posiadaczem amplitunera pionieer vsx 922, w 15 m^2 pokoju. Obecnie poszukuje kolumn podstawkowych czy podłogowych(nie robi mi to żadnego znaczenia) do słuchania muzyki. Słucham głównie zespołu tj pink floyd, tune, fisz emade, led zzepelin czy ac/dc. Nie ma dla mnie znaczenia czy będą to kolumny nowe czy używane. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Odpisz, cytując
Recommended Posts