DamianK-ce Napisano 25 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2015 Witam:) jestem nowy na forum.Posiadam gramofon i zestaw kina domowego, kolumny własnej konstrukcji DIY i amplituner ONKYO 7.1. Niestety w amplitunerze nie ma wejścia PHONO, i tu pytanie czy dokupić sam przedwzmacniacz ? czy może jednak pokusić się i kupić osobny wzmacniacz stereo? Pozdrawiam Damian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2015 Mojemu siostrzeńcowi też do amplitunera poleciłem Art DJ PRE II przedwzmacniacz gramofonowy, stereo.I jest zachwycony .Znajdziesz go bez problemu w sklepach internetowych cena tylko nieznacznie przekracza dwieście złotych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianK-ce Napisano 26 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2015 Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie kupić tego wzmacniacza http://allegro.pl/onkyo-integra-a-8017-hi-...5023501572.htmli nie dołożyć do tego po prostu przełączania kolumn z pomiędzy nim a amplitunerem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 26 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2015 To będzie też dobry wybór i w stereo na pewno zagra lepiej.Miałem podobny wzmacniacz kupiłem go" na razie" po awarii wzmacniacza i przegrał u mnie kilka miesięcy nie powodując dyskomfortu z powodu złego brzmienia.Grał na tyle dobrze że nie poszedł do ludzi tylko jest u syna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts