BaniolQQ Napisano 4 lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 lutego 2015 Witam. Mikołaj moim siostrzenicom przyniósł zestaw do śpiewania. Jest to stacja z dwoma mikrofonami i płyta z piosenkami. Na kompie działa tylko nie mam pojęcia czy jest możliwość podłączenia takiego zestawu do telewizora. W załączniku dodam zdjęcia zestawu i tylnego panelu telewizora. Dodatkowo jest jeszcze xbox oraz odtwarzacz DVD. Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakakolwiek możliwość podłączenia tego zestawu, ewentualnie dokupienia czegoś (w miare taniego). Przepraszam jeśli coś jest nie jasne i proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 lutego 2015 Wszystko wskazuje ze można ten zestaw podłączyć do wejścia audio przewidzianego do podłączenia komputera czyli PC in. Wejście audio obok wejścia wizji RGB.Szkoda że zdjęcia są strasznie nieostre. Mogę się tylko domyślać opisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniolQQ Napisano 5 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2015 Przesyłam mam nadzieje dokładniejsze zdjęcie panelu tylnego. Nie wiem czy to wejście pasuje. Próbowałem podłączyć pod nie ale nie wiem czy pasuje. Tak jakby się nie wpieło a bałem się mocniej naciskać Jeśli nie czy jest jakaś inna możliwość? Jakaś przejściówka czy dodatkowe urządzenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 lutego 2015 To wejście jest gniazdem na wtyk mały jack 3,5 mm stereo. To dość standardowy rodzaj podłączenia komputera do tv lcd. Przewód z jednej strony zakończony takim wtykiem powinien w nie wejść bez problemu. A w jakim standardzie jest gniazdo wyjściowe odbiornika mikrofonu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts