damian7110 Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 lutego 2015 jaki polecilibyście mi wzmacniacz/amplituner 4ohm do zestawu stereo za 400 zł max.Na razie kolumn nie mam, nie jestem jakimś audiofilem ale chciałbym żeby dźwięk był przyjemny i nie męczył. Słucham głownie muzyki klubowej w pokoju 20 m2.Obserwowałem takie typy YAMAHA AX-392a nawet AKD Yamaha RX-V350, Yamaha RX-V559 bo we wzmacniaczach nie mam rozeznania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 lutego 2015 Najwięcej zależy jednak od kolumn. Dobrze by było wiedzieć jakie kolumny będą w zestawie. A Yamahy nie należą jednak do tak grających wzmacniaczy/amplitunerów jak opisujesz. No, może z jakimiś wyjątkowo w "Twoim" kierunku grającymi kolumnami.Dlatego wolałbym wiedzieć jakie kolumny będą grały u Ciebie w pokoju. Albo o czym myślisz i ile możesz na nie przeznaczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian7110 Napisano 19 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2015 Jeśli chodzi o kolumny to przymierzałem się do JBl LX800 ale od dłuższego czasu nie mogę na nie trafić i chyba muszę coś znaleźć podobnego. W mojej opinii grały one rewelacyjnie.Skoro nie yamaha to np. Denon czy Onkyo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 lutego 2015 Z czym grały te kolumny, że tak Ci się spodobały? Było wówczas przyjemnie i niemęcząco? Bo to powinno okazać się właściwym tropem.A tak w sumie, to każdy może inaczej rozumieć takie sformułowania.Bo jak dla mnie tańsze serie JBL dalekie są od tego typu prezentacji dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 lutego 2015 Szukaj Grundiga Fine Artsa V1, lub V2.Jeżeli to ogłoszenie dotyczy także kolumn, to raczej bym się nie zastanawiał :http://olx.pl/oferta/amplituner-grundig-fi...html#678846f0d7 [ Grundig Fine Arts ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian7110 Napisano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2015 grał z TELEFUNKEN RA-200 ale chyba za słaby do tych kolumn ?Ale grundik-a to sie zdziwiłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts