Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Hejka!
Planuje od już dłuższej chwili zakup IEM'ów Shure SE846, ale borykam się z problemem gdzie je kupić. Słuchawki nie są tanie i średnio widzi mi się powierzanie takiej sumy niewłaściwemu sprzedawcy.

Na stronie valuebasket.pl jest bardzo interesująca oferta za niską cene, lecz wyczytałem bardzo dużo negatywnych opini o tym sklepie. Za znacznie wyższą cenę znalazłem ofertę ze strony audiomagic.pl, natomiast znalazłem właściwie tylko dobre opinie i ogólnie wygląda całkiem obiecująco.

Myślicie że mogę zaufać tej stronie? Czy może znacie jakieś lepsze oferty?
Z góry dzięki za pomoc icon_smile.gif

(a swoją drogą, wiecie też co może oznaczać skrót EFS? Nie mogłem nigdzie znaleźć na to odpowiedzi i zżera mnie ciekawość icon_razz.gif)
Napisano
Nic o tym nie wiem icon_smile.gif . Jednak fakt że im szybciej sprawa zostanie załatwiona, tym prędzej wpłyną pieniądze, może wpływać na szybkość działania sklepu. Z moich doświadczeń starają się załatwić wszytko jak najszybciej i jest to ponoć ich dewizą. Jedyne złe opinie na temat tego sklepu to to że zdarza się że czasem towar jest dostępny na stronie , a faktycznie dopiero muszą go sprowadzić. Niestety tak działa wiele nawet bardzo renomowanych sklepów internetowych ( np. merlin.pl ) . Nie sadze żeby sklep który oferuje takie słuchawki w dobrej cenie miał je fizycznie w magazynie. Musicexpress jest jednym z niewielu sklepów które kontaktują się telefonicznie odnośnie szczegółów np. ewentualnych opcji. To znacznie przyspiesza sprawę w porównaniu do korespondencji elektronicznej.