Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Może ktoś z Szanownych Kolegów posiada taki odtwarzacz albo wie cokolwiek na jego temat to proszę bardzo o podzielenie się ze mna opiniami o nim. I czy warto za niego dać 350 zł. Zaznaczam, że jest w idealnym stanie wizualnym, w pełni ukompletowany i 100 % sprawny technicznie. Czy może nie lepiej kupić nowego Denona DVD 1710 za 349 zł? Niby wymieniony w tytule tematu model był kiedyś zaliczany do wysokiej półki. Sam nie wiem co robić bo w temacie DVD nie jestem za mocny. Do tej pory zajmuję się tylko audio. Boję się wtopić kasę.
Aktualnie posiadam zestaw kina - odtwarzacz Philips 763 SA oraz amplituner Philips FR 984. Odtwarzacz ten obsługuje SACD. Nadmieniam, że w 80 % słucham muzyki a tylko w pozostałych 20 % sprzęt służy do kina domowego. Czy w ogóle DVD Denona dobrze odtwarzają audio z CD?
Napisano
witam
widzisz dvd3000 denona tak jak napisales kiedys nalezal do tzw wyzszej polki ale w glownej mierze zostal stworzony do ogladania filmow a nie slychania muzyki no i nie do konca wiem czy dobrze wspolpracowalby z Twoim Philips-em...
radzilby zrobic odsluch przed ewentualym zakupem
pozdrawiam icon_smile.gif