booboo Napisano 30 marca 2015 Udostępnij Napisano 30 marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów, od kilki lat jestem posiadaczem B&W 602 s3, wszystko pięknie grało aż do końca zeszłęgo roku, Padł głośnik wysokotonowy. Zamówiłem oryginalny od dystrybutora, wymieniłem pograło kilka miesięcy i znów to samo ten sam głośnik padł. Wiecie może jaka jest tego przyczyna? Podejrzewam że to zwrotnica. Macie jakieś pomysły? Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 30 marca 2015 Udostępnij Napisano 30 marca 2015 Pomysł jest taki by przejrzał to ktoś, kto się zna na kolumnach a najlepiej serwis. Mam nadzieję, że grasz bez podbicia wysokich tonów na wzmacniaczu albo na włączonym Loudness'ie?Nie wykluczone, że może to być jakaś wada wzmacniacza, może czasem coś się zwiera i daje na wysokie niekontrolowany silny impuls. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 31 marca 2015 Udostępnij Napisano 31 marca 2015 Cześć.A pod jaki wzmacniacz masz podpięte te kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booboo Napisano 1 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2015 Gram tylko przez opcję direct sound na wzmacniaczu dosyć starym technics su-vz320 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts