zieluwid Napisano 22 maja 2015 Udostępnij Napisano 22 maja 2015 Jeżeli dajesz na maksa i ledwo słychać głośnik, to albo spaprana jest robota z regeneracją głośników (najprawdopodobniej), albo coś jest nie tak ze wzmacniaczem. Nie jestem w stanie powiedzieć Ci co jest nie tak, bo nie wiem, nie widzę tego. To jest nie możliwe, że sprawna kolumna gra cichutko, przy rozkręconym potencjometrze na maksa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki27 Napisano 22 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2015 Tak myslalam ze robota ojca bedzie do duu..py 😂 chyba jedna musze zbierać kaske na nowe głośniki albo na profesjonalna regeneracje. Dziekuje za wszystko, przedewszystkim za cierpliwość 😅. Bardzo mi pomogłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 22 maja 2015 Udostępnij Napisano 22 maja 2015 a podany spec od regeneracji podał jakieś szacunkowe koszty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki27 Napisano 22 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2015 Cytat a podany spec od regeneracji podał jakieś szacunkowe koszty? Za te dwa ( wysoko i sredniotononowy) wycenił mi 110 +koszty przesyłki. Z tym ze to jest pan ze Stargardu Szczecińskiego, bo ten numer i którym wspominałeś do mnie nie doszedł mam pusto w wiadomościach priv. niby nie duzo ale narazie musze sie wstrzymać do przyszłego miesiąca😕. Jak trza to trza 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 maja 2015 Udostępnij Napisano 23 maja 2015 Z przesyłką wyjdzie Ci ok. 150 zł. No nie wiem, ja bym chyba wolał dozbierać drugie tyle i kupić lepsze kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki27 Napisano 23 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2015 A co nie sa one zaciekawe?? Ja to sie na tym w ogóle nie znam😁 chciałabym tylko zeby troche mi pograły a lubię głośna muzykę typu dance, techno 😕. Moze cos mi zaproponujesz? To wtedy bede wiedziała przynajmniej na co kasę zbieram i ze nie bede tego żałowała. A tak w ogóle na co sie uwagę powinno zwracać przy wyborze kolumn?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts