randy Napisano 30 maja 2015 Napisano 30 maja 2015 siemaod roku posiadam subwoofer boston 250, jednak od początku nie jestem z niego zadowolony. po paru miechach trafił do serwisu i okazało się ze od początku coś było z nim nie tak - wrócił w dużo lepszej formie niż wcześniej, jednak w dalszym ciągu to nie jest to co po nim oczekuje. poważnie zastanawiam się nad wymianą suba i mam 3 typy TAGA Harmony TSW-200 (tani dwa razy mocniejszy od mojego suba), Polk Audio PSW125 ( trzy razy mocniejszy super opinie) i JBL Studio 260P. po pierwsze czy jest wogule sens wymieniać ten subwoofer i pytanie drugie czy któryś z tych trzech subwooferów które podałem będzie ok ? Odpisz, cytując
randy Napisano 30 maja 2015 Autor Napisano 30 maja 2015 Klipsch SW-450 takie coś mi jeszcze kumpel polecił Odpisz, cytując
Q21 Napisano 31 maja 2015 Napisano 31 maja 2015 Witaj,aby odpowiedzzieć Ci na pytanie o sensie wymiany subwoofera oraz ewentualnie zasugerować konkretne modele, potrzebujemy więcej szczegółów. Przede wszystkim podaj wielkość pomieszczenia, pełną konfigurację Twojego systemu oraz opisz dokładnie, co nie odpowiada Ci w aktualnym systemie oraz w jakim budżecie możemy sie poruszać. Odpisz, cytując
randy Napisano 31 maja 2015 Autor Napisano 31 maja 2015 pokój 20 m sprzęt denon 720 i jbl es 80 całość podpięta pod karte aim 808. jak pisałem wyżej to że subwoofer zadudni przy szybszej muzie jest do zaakceptowania dla mnie, ale kłopot w tym ze w filmach jest za mało basu, a gdy zwiększę głośność lub poziom basu w subwoferze to mocnego uderzenia dalej brak a pojawiają się zniekształcenia i dudnienie. budżet 1,5 tys choć jeśli miałoby być coś znacznie lepszego to jestem skłonny dołożyć już do tych 2 tys. zależy mi na bardzo mocnym i dobrze kontrolowanym, niskim basie w filmach, oraz żeby sobie dawał rade w muzyce. Odpisz, cytując
Recommended Posts