konradzzz Napisano 8 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2015 Witam szukam kina domowego Obecie używałemTechnic sa-ax7 tonsil voyager tyl ar sub powerbass 2x30cmPokój mam 35m2 Użytkuje przeważnie Tv podłączony pod cyfrowy Polsat oraz dvd oraz w 60% Pc (muzyka gry)Wielkość kolumn nie ma dla mnie znaczenia mogą być dozę Co polecacie w granicach 4.5 tyś maks 5 tyś raczej nowy sprzęt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2015 Witaj,aby zaproponować Ci konkrtne rozwiązania, potrzebuję więcej informacji. Przede wszystkim co ma znaleźć się w zestawie - czy komplet kolumn 5.0, czy 5.1. Czy tylko amplituner, czy także Blu-ray.Kwestia doboryu modeli elektroniki i kolumn - wspomnoiałeś że praktycznie używasz systemu do wszystkiego - gry, filmy i muzyka. Jak duże znaczenie ma jakość odsłuchu muzyki, jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 8 czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2015 Potrzebuje amp plus głośniki bez dvd ani blu ponieważ posiadamMuzyka jakiej słucham to elektroniczna także bas dla mnie jest ważny(Lubie nisko schodzący bass ) i myślę kierować się 5.1 zestawem Zestaw mój stary przeniosłem pod altane i zostały mi głośniki Ar millenium 100 lecz nie wiem czy warto je zostawić na tył czy lepiej już cały zestaw wymienić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2015 Dziękuję za szczegóły,zwróć proszę w takim razie uwagę na zestaw, oparty na amplitunerze Onkyo TX-NR636 lub Denon AVR-X2100W oraz zestawie kolumn Jamo S 628 HCS, wspomaganych subwooferem Jamo Sub 12. To bardzo mocny, dynamicznie grający system, który oferuje pełną funkcjonalność oraz bez problemu nagłośni Twoje pomieszczenie odsłuchowe.Jeśli masz taką możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania poszczególnych rozwiązań. W przypadku pytań oraz oferty finansowej oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 8 czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2015 jaka cena jest waszym sklepie za taki zestaw ? oraz sa 2 modele apli który Pan poleca bardziej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 14 czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2015 Zakupiłem CAMBRIDGE AUDIO azur 551R + aero 6+aero 2 +aero central + kable silver screen dostałem w miarę cenę a na odsłuchu ten apli zmiażdżył onkio ale jaki sub może być używka nie wiele kasy zostało a sprzet gra góra i do kina domowego muszę mieć coś powiedzmy 900zł maks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts