grzegorz39 Napisano 7 lipca 2015 Napisano 7 lipca 2015 Witam wszystkich Może pomożecie mi w doborze kolumn podłogowych do ax-900...Poczytałem trochę,ale trudno mi się zdecydować. Polecano mi ;JBL Northridge E 80, ale na mój gust trochę za słabe. Upatrzyłem też nasze STX F-360 n. Ciekawie wyglądają, tylko jak z jakością? Cena nawet ok. Chciałbym wydać ok 1300zł. Pokoik ma 50 m. kw. ,to troszkę watów potrzeba. Dzięki za podpowiedzi. Odpisz, cytując
Angel Napisano 7 lipca 2015 Napisano 7 lipca 2015 Następny kolega, który niby czata coś na forum a jakoś pomija temat "Pierwsze posty..."http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlZa mało wiemy o Twoim pokoju, możliwości rozstawienia kolumn (odległościach od ścian kolumn i Twojego miejsca odsłuchowego, może jakiś rysunek poglądowy wraz z wymiarami i umeblowaniem?Nie wiemy jakiej muzyki słuchasz, jaki rodzaj dźwięku lubisz (ostry, twardy, jasny, konturowy, miększy, cieplejszy, łagodniejszy, pełniejszy itp.) jakie masz źródło dźwięku (albo zamierzasz)? Odpisz, cytując
grzegorz39 Napisano 8 lipca 2015 Autor Napisano 8 lipca 2015 Muzyka której słucham to-pop,rock, Odpada jaz, klasyczna. Pokój 5x10 m. Mebli nie ma-zacznę od głośników Odtwarzać będę z komputera,odtwarzacza cd. a kiedyś może i gramofon. Jakie wymagania co do dźwięku? Taki by za serce i dusze rwał!! Odpisz, cytując
Recommended Posts