Diesslay Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Witam.Zastanawiam się nad kupnem wzmacniacza i kolumn. Całość będzie podłączona do komputera i nie pogardziłbym jeżeli sprzęt miałby pilota.W oko wpadł mi Denon PMA-520AE tylko nie wiem jakie głośniki do tego dobrać.1. MAGNAT SUPREME 1002. MAGNAT MONITOR SUPREME 2023. STX F-130Co o tym myślicie? Wybrać coś z tego czy polecicie coś innego? Ew. inny wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Można tak, można inaczej. Jak wolisz. I to by była odpowiedź na Twoje pytanie zgodnie z tym ile informacji przekazałeś.Poczytaj inne wątki, dowiedz się co i jak. Zobaczysz o co i jak można pytać, jakie są odpowiedzi.A przede wszystkim poczytaj i napisz swój pierwszy post jak należy:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlCzyli pomieszczenie, wielkość,możliwość ustawienia kolumn (odległości od ścian), umeblowanie pokoju, rodzaj słuchanej muzyki, preferencje brzmieniowe i wiele innych rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 lipca 2015 Cytat W oko wpadł mi ... Na jakiej podstawie bierzesz pod uwagę akurat taki wzmacniacz ? Wyglądu ? Pytania typu twojego wpisu, uniemożliwiają udzielenie konkretnej odpowiedzi.Zastosuj się do rady Kolegi F1angela i napisz post porządnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts