Diesslay Napisano 10 lipca 2015 Napisano 10 lipca 2015 Witam.Zastanawiam się nad kupnem wzmacniacza i kolumn. Całość będzie podłączona do komputera i nie pogardziłbym jeżeli sprzęt miałby pilota.W oko wpadł mi Denon PMA-520AE tylko nie wiem jakie głośniki do tego dobrać.1. MAGNAT SUPREME 1002. MAGNAT MONITOR SUPREME 2023. STX F-130Co o tym myślicie? Wybrać coś z tego czy polecicie coś innego? Ew. inny wzmacniacz? Odpisz, cytując
Angel Napisano 10 lipca 2015 Napisano 10 lipca 2015 Można tak, można inaczej. Jak wolisz. I to by była odpowiedź na Twoje pytanie zgodnie z tym ile informacji przekazałeś.Poczytaj inne wątki, dowiedz się co i jak. Zobaczysz o co i jak można pytać, jakie są odpowiedzi.A przede wszystkim poczytaj i napisz swój pierwszy post jak należy:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlCzyli pomieszczenie, wielkość,możliwość ustawienia kolumn (odległości od ścian), umeblowanie pokoju, rodzaj słuchanej muzyki, preferencje brzmieniowe i wiele innych rzeczy. Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 13 lipca 2015 Napisano 13 lipca 2015 Cytat W oko wpadł mi ... Na jakiej podstawie bierzesz pod uwagę akurat taki wzmacniacz ? Wyglądu ? Pytania typu twojego wpisu, uniemożliwiają udzielenie konkretnej odpowiedzi.Zastosuj się do rady Kolegi F1angela i napisz post porządnie. Odpisz, cytując
Recommended Posts