Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. icon_biggrin.gif

Proszę podpowiedzieć co można zrobić w kwestii podłączenia pendrive jakiś dodatkowy odtwarzacz czy co? Odtwarzacz który ma już w sobie wejście pod pendrive.Zależy mi na odtwarzaniu mp3 plików za pomocą pendrive.

Znalazłem coś ,dołączyłem do załącznika.To pomoże?
Dołączyłem zdjęcie tylnych wejść.

Dziękuję.
Pozdrawiam. icon_wink.gif

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
Cytat

Znalazłem coś ,dołączyłem do załącznika.To pomoże?
Dołączyłem zdjęcie tylnych wejść.

Nie. Według mnie mylisz pojęcia i dwa różne urządzenia typu wspomniany pendrive z odtwarzaczem Mp3 .
Pendrive przechowuje muzykę i potrzebuje wbudowanego np. w odtwarzacz cd, lub amplituner dodatkowego odtwarzacza plików z wejściem usb na zaaplikowanie tego pendriva. Które to urządzenie da pendrivowi zasilanie i zdekoduje pobrany materiał muzyczny. Kabelek -przejściówka nic tu nie da, bo i jak ?
Odtwarzacz mp3 przechowuje także muzykę, jednak dodatkowo ma już wbudowany odtwarzacz ( dźwięku), proste sterowanie ma też własne zasilanie i wyjście dźwięku typu mini jack.

Najtaniej i najprościej będzie odtworzyć "pliki muzyczne " z zakupionego odtwarzacza MP3, lub smartfona połączonego kablem minijack/ 2 rca z wzmacniaczem, lub amplitunerem pod wejście IN np. AUX.

Cytat

Proszę podpowiedzieć co można zrobić w kwestii podłączenia pendrive jakiś dodatkowy odtwarzacz czy co? Odtwarzacz który ma już w sobie wejście pod pendrive.

W sumie każde nawet tanie dvd/blu-ray z wejściem usb , tyle ze musiałbyś włączać tv, aby wyświetlić listę piosenek i sterować ich wyborem. Przenośny odtwarzacz plików, popularny odtwarzcz tzw. mp3 ( choć także innych plików typu flac, wave) jest wygodniejszy .