MAreve Napisano 19 lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 Witam mam do kupienia okazyjnie w/w kolumny proszę powiedzcie mi czy to w miarę dobre kolumny i jaka jest ich wartość? Z GÓRY DZIĘKUJĘ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 19 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 Czy hk modele 630 , hk3470, fl8550 są coś warte? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 CześćNie znam tych kolumn, więc nic Ci nie powiem na ich temat, oprócz tego, że ja bym je raczej odpuścił. A jaka cena ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 lipca 2015 No właśnie jaka cena i do czego mają być te kolumny?Ogólnie to jednak firma Sony nie jest potentatem ani cenionym producentem kolumn.Modele HK są coś warte, ale ile, to już kwestia ceny i czego się od nich oczekuje, jakie kolumny mają napędzić.A tak swoją drogą, to już tyle czasu jesteś na forum a piszesz posty jak nowicjusz nie mający zielonego pojęcia co trzeba napisać. Każdy nowy post traktujemy w ten sposób, że nie wiemy (bo nie musimy pamiętać) co pisałeś w poprzednich. Tak, że informacji jest za mało. Napisz porządnie co do czego, jakie wymagania i pomieszczenie, no wiesz przecież . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2015 Cena kolumn to 300 zł, HK 630 też 300 zł, mianowicie pisałem to na telefonie i miałem kilka minut na podjęcie decyzji, stąd też taki ubogi wpis, tylko z pytaniem "czy warto".Lecz niestety temat nieaktualny bo sprzęt został sprzedany, nic konkretnego odnośnie kolumn na necie nie znalazłem, dlatego założyłem temat.Dzięki za odpowiedzi:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 lipca 2015 Dlatego, jak pisałem wcześniej, ja bym je odpuścił.A co do wzmacniacza, to jego ceny klasyfikują się mniej więcej w tak przedziale. Tak więc uważam, że nie masz czego żałować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 lipca 2015 Nie gniewaj się MAreve ale szybkość jest dobra przy łapaniu pcheł a nie kupowaniu wzmacniacza.Choć owszem czasami i tu się przydaje, ale jak się wie co się chce kupić.Tu zabrakło kilku ważnych informacji by Ci sensownie odpowiedzieć. A wzmacniacze HK, no... nie ma co specjalnie żałować.Lepiej jeśli czegoś szukasz najpierw napisz wszystko co trzeba a później można przeprowadzać takie akcje.Wówczas zerkamy co masz, czego chcesz, jakie warunki i potrzeby i jest sensownie, można coś poradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 lipca 2015 Czy Ty kompletujesz ten zestaw dla siebie, czy dla kogoś ? Bo coś mi świta, że szukałeś coś dla znajomego, tak ?Tak czy inaczej, faktycznie znasz zasady i powinieneś wiedzieć co i jak napisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 23 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2015 Zestaw był dla mnie, ale tylko i wyłącznie dla rozrywki- posłuchać i sprzedać dalej:).Tak szukam dla znajomego sprzętu, troszkę zaniedbałem temat z powodu braku czasu, jeśli ktoś chętny do pomocy w poszukiwaniach zapraszam do sąsiedniego tematu.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts