geforc Napisano 23 lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 lipca 2015 Witam, panowie mam telewizor Panasonica, ale jakość głośników jest słaba... jak to w każdym TV. Poszukuję więc głośników do powieszenia na ścianie, albo dwie takie kolumny nie za duże, albo taka listwa głośnikowa pozioma do 100cm. Pilota mieć nie musi, ustawię stałą głośność a regulować będę telewizorem. Podłączenie przez wejście słuchawkowe. Basów trzęsących meblami też nie chcę, ważniejsza jest jakość dźwięku... Wiem że 400zł to nie majątek za głosniki, ale chce tylko coś lepszego niż to co mam wbudowane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 31 lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 2015 ????????????????????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2015 Same kolumny z telewizorem Ci nie zagrają. Potrzebny będzie wzmacniacz i dwie kolumny. Oprócz dedykowanych do tego konstrukcji wieszać kolumn na ścianie nie polecam. Raczej ustaw na standach po obu bokach telewizora. W ostateczności na komodzie, jeśli masz tam taką. Oczywiście zestaw używany? Choć i tak nie będzie to nic szczególnego. Ale oczywiście dużo lepsze niż głośniki w telewizorze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 1 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2015 Zostaje soundbar ... JBL SB100 czy Magnat wsb 25 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych Napisano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2015 Soundbar nie gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 6 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2015 a co robi ? tańczy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painballer Napisano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2015 Cytat a co robi ? tańczy ? Prędzej zatańczy niż zagra. Te sprzęty brzmią slabo nawet w porównaniu do kolumn 3 razy tańszych od nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2015 Soundbary są bardziej dla przygłuchych krawaciarzy lubujących się w "nowoczesnym" designie niż w dobrym dźwięku. Ot co :!: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts