holdus Napisano 8 września 2015 Udostępnij Napisano 8 września 2015 Witam! Jako nowy użytkownik nie mający pojęcia o sprzęcie i czytający różne tematy użytkowników, chciałem o podpowiedzenie co lepiej wybrać... Sprzęt który chce kupić będzie stał w małym pokoju ok 17m2 a służyć będzie głównie pod oglądanie filmów, bądź słuchania muzyki popularnej.. Czytając o Denonie jak na razie wadą są głośniki więc, myślę, że ten problem mnie nie dotyczy gdyż sprzęt będzie spokojnie grał, natomiast Yamaha słyszałem ma przestarzałą konstrukcję... Sam nie wiem co wybrać, jakoś bardziej ciągnie mnie w kierunku yamahy, z drugiej strony Denon wygląda naprawdę nowocześnie... jeżeli mógłbym usłyszeć zalety i wady powyższych sprzętów, bardzo proszę o napisanie i podpowiedzenie co wybrać, z góry dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 września 2015 Udostępnij Napisano 10 września 2015 Witaj,W przypadku Ceola musisz zainwestować w inne kolumny. One poważnie ograniczają możliwości urządzenia.Z wyboru tych dwóch jednak ciekawsza brzmieniowo jest Yamaha.W razie pytań lub wycen zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts