MobyDick Napisano 4 listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 listopada 2015 Sądzę że warto je kupić za tyle ( jeśli są całkowicie sprawne , a tak pisze sprzedawca ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 4 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2015 A czy słuchałeś ich kiedyś i do tego Kef crest 2? Masz jakieś porównanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 listopada 2015 Znam jedne i drugie. Generalnie Cresty 2 należały do najtańszych kolumn KEFa . Q15 to już wyższa półka. Jednak wiem ze niektórzy zarzucają im zbyt efektowne brzmienie ( ze względu na charakter ich basu, twierdząc ze są efekciarskie ). Osobiście uważam je za znacznie lepsze kolumny niż Cresty 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 4 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2015 Dobra wezmę te kefy, mam nadzieję że dadzą radę z yamahąDzięki.A jeszcze szukam jakiegoś taniego odtwarzacza DVD-CD do 200 zł, koniecznie yamaha kolor czarny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 listopada 2015 Ja bym się skupił raczej na czymś nowym co ma szanse działać niezawodnie bez naprawiania przez jakiś czas. Niekoniecznie Yamacha w roli odtwarzacza video. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 6 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2015 Hej skompletowałem zestaw Yamaha RX-V479 + Kef |Q15.Kolumny zostały delikatnie uszkodzone w transporcie, zadarta obudowa oraz rozkleiło się troszkę wnętrze głośnika(wkurzyłem się bo naprawdę były w stanie idealnym) reszta oczywiście jest ok.Testowałem je ze swoim pioneerem (yamaha już u znajomego) kolumny grają naprawdę przyzwoicie, mają potężne niskie tony, dużo mocniejsze niż kef cresta 2.Wiele o nich powiedzieć nie mogę, ponieważ testowałem je dosłownie przez chwilę, ale myślę że na potrzebny znajomego te kolumny będą idealne.Dzięki Wielkie za pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 listopada 2015 Ciekaw jestem dokładniejszych wrażeń po odsłuchu z Yamahą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 6 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2015 Zapomniałbym jeszcze musiałbym dobrać 2x2m przewodu do podłączenia kolumn, co polecacie ?najlepiej jakby miały od razu końcówki:)Jak będę u znajomego odsłucham kolumn dam na pewno znać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 listopada 2015 Żeby dobrać odpowiednie kable należałoby posłuchać jak to razem zagra i w jakim kierunku dobrze było by coś poprawić.Dlatego jeśli brak jest jakichkolwiek kabli to dobrze jest kupić na początek coś taniego (i miedzianego). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 6 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2015 Cytat Żeby dobrać odpowiednie kable należałoby posłuchać jak to razem zagra i w jakim kierunku dobrze było by coś poprawić.Dlatego jeśli brak jest jakichkolwiek kabli to dobrze jest kupić na początek coś taniego (i miedzianego). Chce przeznaczyć niewiele, dlatego wybierzmy jakieś uniwersalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts