zajcun Napisano 12 listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 listopada 2015 WitamJestem tu nowy i na razie całkiem zielony, ale do rzeczy:Spodobały mi się klipsch RP-250F , słyszałem jak grają z yamaha as 301, jak dla mnie ok, ale może polecicie mi jakiś ampli lub wzmak do 1500-1900zł, lub inne kolumny.Pokój mam 22m(prostokąt 5,5x4), muzyki słucham każdej, ale lubię wyraźne podbicie basu, budżet na całość ok 4500 -max 5000złzależy mi na podłączeniu telewizora do zestawu, no i fajnie byłoby mieć radio. A i chciałbym tylko 2 kolumnyz góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 listopada 2015 Witaj,Do tej wielkości pomieszczenia pomyśl o RP260 i zyskasz pełniejszy dźwięk. Lepszą kontrolę na basie.Co do wzmacniacza to ciekawymi propozycjami są Marantz PM 6005, NAD 326 BEE czy Yamaha AS 501.W razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts