Gotti Napisano 18 listopada 2015 Napisano 18 listopada 2015 witam, zastanawiam się jaki wzmak będzie najlepszy dla w/w, może mono bloki. ktoś coś poleci, coś sprawdzonego Odpisz, cytując
RoRo Napisano 18 listopada 2015 Napisano 18 listopada 2015 Pewnie najlepsze będą końcówki mocy Audio Note P-Zero... W końcu są logicznym uzupełnieniem preampu z tej samej serii Zero.A jakiej odpowiedzi się spodziewasz, gdy zadajesz tak mało precyzyjne pytanie???Już na pierwszej stronie Forum masz "ściągę", co należy umieścić przy pisaniu nowego tematuhttp://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlPozdrawiam Odpisz, cytując
Gotti Napisano 25 listopada 2015 Autor Napisano 25 listopada 2015 zacznę więc raz jeszcze i przepraszam za niechlujstwo, pisałem zdecydowanie pod wpływem chwili, kilka minut po dawce dobrej muzyki z nowego sprzęciora . nabyłem pierwszą lampkę, pracuje z końcówką caspiana m1 + b&w cm4 lub b&w cdm2. pliki z lapka podaje przez vdaca mf a cd to stary marantz. gra to bardzo fajnie i zastanawiam się czy cokolwiek zmieniać, chciałem dokupić monobloki i zastanawiam się nad zmianą kolumn na któryś ze starych modeli tannoy"a ( jeden duży głośnik w wielkim starym pudle . Odpisz, cytując
Recommended Posts