keri78 Napisano 4 grudnia 2015 Napisano 4 grudnia 2015 witam, zaczynam przygodę z muzyką i poszukuje zestawu który pozwoli zaspokoić potrzeby mojej rodziny. Sprzęt może by używany, muzyka wszelaka, ogólnie sprzęt uniwersalny.Rozejrzałem się trochę i wpadł mi do głowy taki zestaw:Monitor Audio RX6 lub BX6 wzmacniacz z rodziny NAD ?CD coś się pomyśli.Budżet ograniczony ale jak coś jest waret ceny do się coś wyłuska Proszę o fachową poradę.Pozdrawiam Odpisz, cytując
RoRo Napisano 4 grudnia 2015 Napisano 4 grudnia 2015 Za mało danych.Napisz więcej - zgodnie ze wzorem w "Pierwszych postach..."Link masz w moim avatarze.Pozdrawiam Odpisz, cytując
keri78 Napisano 5 grudnia 2015 Autor Napisano 5 grudnia 2015 witam,to jeszcze raz:- mieszkam w Pile Wielkopolska- chcę kupić kolumny za 1500 zł , wzmacniacz za 1000 zł ewentualnie amplituuner sprzęt raczej używany bo na nowy za mały budżet.- pokój 30 m2 prostokąt zamknięty ( drzwi są oczywiście i okna), kanapa, dywan, firany i takie tam oraz biegające dzieci - muzyka wszelaka od kalsyki po metal i to leci akurat w radiu,- podłączenie HDMI, USB- kolumny to na długie lata a reszta może się coś zmieni w czasie.Poproszę o propozycje.Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts