StudentAGH Napisano 12 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2016 Witam serdecznie!Jestem nowy i zielony.Chcę kupić głośniki z amplitunerem do pokoju. Zastanawiam się nad Wharfedale Diamond 8.4 z centralnym za 800zł (amplituner osobno dokupię).Do wyboru mam jeszcze amplituner Kenwood KRF-V5050D + kolumny VK-965B za 650zł całość.Zastanawiam się też nad ofertą systemu głośników M-Audio HTE 501 (bez subwoofera osobnego) + ONKYO TX-SR501 wszystko za 1300zł.Co wybrać? Max. chcę wydać 1200zł na głośniki i wzmacniacz. Wszystko z drugiej ręki, używane.Czy wiek kolumn jest bardzo ważny? Na co powinienem uważać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2016 Witaj,Z zaproponowanych przez Ciebie zdecydowanie pierwsza opcja. To dobre kolumny w tej cenie. Jednak ja obstawiał bym Tannoy F3 lub M3 w cenie 800-900 zł lub Magnat Quantum seria 5 do tego amplituner za 300-400 a resztę dokupił bym z czasem. Wtedy masz sprzęt 3 klasy wyżej.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts