B11 Napisano 30 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2016 Dziękuje za podpowiedzi wszystkie możliwości rozważę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B11 Napisano 21 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2016 I wylądowały u mnie Dynaudio Excite X14 i jest bardzo dobrze. Wyrazista a zarazem delikatna góra pasma, środek- porostu wokale niesamowite. Bas wielobarwny lecz mógł by być mniej kontrolowany troszkę więcej swobody by mu sie przydało. Teraz jeszcze by sie jakieś przewody porządne przydały do tych kolumn. Dynaudio słuchałem w salonie i było średnio, ale w mniejszym pomieszczeniu u mnie jest znacznie lepiej. Mogę na nich słuchać każdego rodzaju muzyki bez obaw ze mnie cos zacznie drażnić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 lutego 2016 Te kolumny , kiedy pograją trochę dłużej powinny się poluzować jeszcze na basie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts