nabax Napisano 19 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2016 Witam, tak jak w temacie podłączyłem przez zwykły dekoder z hdmi do Telewizora z wejściem VGA = obraz jest w porządku, ale nie ma dźwięku, więc podłączyłem do dekodera 2xChinch biały i czerwony kabelek i tak samo do telewizora biały i czerwony i nie ma dźwięku, czy ja coś źle robię... ? (kabel jest 3xChinch 3 kabelek to zółty Video) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2016 Witaj,Po opisie nie wiem jak podłączyłeśVGA - nie ma dzwiekuRozumiem że zastosowałeś chińska przejściówkę zmieniającą HDMI na VGA + chinch? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabax Napisano 20 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2016 Podłączyłem bezpośrednio kablem HDMI-VGA, problem już rozwiązany musiałem podpiąć 2x Cinch do jacka, a ja podpinałem do TV tam gdzie są wejście na 2x Cinch (tak samo jak w dekoderze). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts