artek687 Napisano 15 marca 2016 Udostępnij Napisano 15 marca 2016 RoRo, co masz na myśli poprzez "mniejsze" ??Może być użwany do 1500zł - biorąc pod uwagę że tą Yamahe i CD Harmana sprzedam za +/- 300zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 marca 2016 Udostępnij Napisano 15 marca 2016 Niższe modele - słabsze mocowo i pod względem jakości.Popatrz np, na modele Pioneera serii x29 albo x30http://allegro.pl/amplituner-pioneer-vsx-5...6056404498.htmlale raczej coś lepszego niż najtańsze modele jak VSX-329Na razie muszę kończyć...Ale zerknij na Denony na Allegro - masz w tej chwili w outlecie w okolicach 1500zł 2 fajne, świeże modele: X2000 (ok.1350zł) oraz X1200W (1750zł)PozdrawiamPS. Nie pozbywaj się od razu CDka - jeśli będziesz odtwarzał płyty CD to warto go zostawić, bo zawyczaj będzie lepiej grał niż podstawowy odtwarzacz DVD, BR czy PS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 21 marca 2016 Udostępnij Napisano 21 marca 2016 Gościu wyśle mi Jamo E6 5.1 za 1000zł ( w cenie wysyłka ) - Warto ? z tego co znalazłem ten model produkuja juz z 8 lat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 marca 2016 Udostępnij Napisano 22 marca 2016 A jak myślisz-przez tydzień coś się zmieniło w kraju odnośnie wartości używanego sprzętu???Jak się zdecydujesz szybciej, to może będziesz miał już sprzęt na Wielkanoc, a na zakup właściwego amplitunera masz czas Pozdrawiam. PS. Ale oczywiście zrobisz jak uważasz, poza tym nie oczekuje że za tysiąc zł kupisz sprzęt który Ci zagra jak nówka z salonu za "dychę". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 31 marca 2016 Udostępnij Napisano 31 marca 2016 Jutro przyjdą do mnie te kolumny. Powiedz mi, ile one mają Ohm ? Aplituner pewnie kupie dopiero w maju, ponieważ troszkę uszczupliłem już budżet na ten meisiąc, dlatego też chciałem te kolumny przetestować na inny, sprzęcie. szwagier ma jakieś stare(10letnie) kino domowe samsunga 5.0, więc myślałem żeby na test spróbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts