Revo Napisano 29 lutego 2016 Napisano 29 lutego 2016 Witam.Nie muszę co prawda i nie mam jakiejś nadzwyczajnej konieczności wymiany wkładki MM (bo sprawna w pełni z igłą eliptyk) ale zastanawiam się nad ewentualną wymianą (lub po prostu - posiadaniem drugiej wkładki). Pytanie czy coś w budżecie powiedzmy do 250 zł. zagra mi ciekawiej. Oczywiście, Stanton 500E to wkładka DJ-ska i zdaję sobie z tego sprawę. Czy przeskok np. na popularną AT95E coś da? Na rynku jeszcze Shure M44-7 (też Dj-ski, chyba co niektórzy używają w domu). Naciągać budżet do 300 zł i brać Grado Black? AT100E?W cenie do 250 zł to niewiele widzę... Pytam, bo nie mam doświadczenia aż takiego z wkładkami. Gramofon to Yamaha Yp-b2b.Zmierzałbym chyba w stronę AT95E, niby chwalona. Rocka nie słucham, ni metalu. Tylko jazz/blues. Dzięki za wszelkie info i pozdrawiam. Odpisz, cytując
audionet Napisano 29 lutego 2016 Napisano 29 lutego 2016 W twoim budżecie mieści się też wkładka Audio Technica at 100 e.http://www.conrad.pl/Wk%C5%82adka-do-gramo...i=%24_AddOn_%24 Odpisz, cytując
Recommended Posts