M2nsTEr Napisano 22 marca 2016 Udostępnij Napisano 22 marca 2016 Witam. stałem sie posiadaczem Sony STR-DN1050 i powoli zamierzam kompletowac kolumny pod niego. Na razie niezbedny jest sub, ponieważ poprzedni jest pasywny.rozwazam jamo J10http://sklep.rms.pl/jamo-j-10-sub-j10-sub-subwoofer-aktywnylub Magnathttp://www.euro.com.pl/subwoofery/magnat-m...rny-kabel.bhtmloba moge miec w podobnej cenie, pomieszczenie okolo 22m. Sprzet glownie do filmow i sluchania muzyki. Prosze o sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2016 Udostępnij Napisano 22 marca 2016 Witaj,Jamo jest mocniejszy, Magnat natomiast schodzi nizej. Jesli ogladasz z normalnym poziomem glosnosci msagnat moze oakzac sie lepszy. jesli lubisz jednak mocniejsze uderzenia jamo j10 lub w gre wchodzi jeszcze Klipsch R10SWW razie pytań lub wycen zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 22 marca 2016 Udostępnij Napisano 22 marca 2016 Też zamierzam się na tego magnata mam rozumieć że on nie będzie miał większego łupnięcia przy ustawieniu głośności na połowę i więcej?Na innym forum odradzono mi tego jamo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M2nsTEr Napisano 23 marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2016 Cytat Też zamierzam się na tego magnata mam rozumieć że on nie będzie miał większego łupnięcia przy ustawieniu głośności na połowę i więcej?Na innym forum odradzono mi tego jamo. Czemu odradzania Ci Jamo j10? Mogę go kupić za 750zl na fakturę, więc kusi ceną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 23 marca 2016 Udostępnij Napisano 23 marca 2016 Bo nie wyrabia jak nałoży się kilka efektów dźwiękowych na raz i brumił kolega testował z innego forum większy model z tej serii J112 i napisał krótko tragedia,kiszka to jak większy nie wyrabiał to ten na 10 jeszcze gorzej by chodził też z początku byłem nim zainteresowany ale dałem spokój.Po za tym na forach można poczytać że jamo robi słabe suby Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M2nsTEr Napisano 23 marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2016 Ok. Dziękuję. Czyli zostaje magnat w granicy 800zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 marca 2016 Udostępnij Napisano 24 marca 2016 Magnat za 800 zł jest dobra opcja. Choć Zapraszam do nas będzie taniej:) Nie to że nie wydała. Jeśli sub stoi w dużym pomieszczeniu daleko od słuchacza to logiczne że musi być mocny. Magnat jest do pomieszczeń ok 30 metrowych gdzie stoi od słuchacza w odległości 2-3 m. Wówczas nie ma żadnych problemów z tempem grania głębokością oraz mocą.Pozdrawiam i zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 24 marca 2016 Udostępnij Napisano 24 marca 2016 jak u mnie będzie 3,5m od odsłuchu da rade pokój 20m czy w kd będzie czuć go porządnie ?Jaka jest u was cena bo w necie są już od 670-700zł ceny najniższe macie mocce?Pierw muszę go wypożyczyć u siebie i sam przetestować bo już stx200n odesłałem nie spełnił moich oczekiwań i okazało się że producent za wyżył moc a nie mam czasu na bawienie się i odsyłanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts