emsi1981 Napisano 28 marca 2016 Udostępnij Napisano 28 marca 2016 witammam takie pytanie jaki subwoofer wybrać do pokoju codziennego 22 m2. Biorę pod uwagę dwa modeleMagnat Quantum Sub 6725AlubMAGNAT Monitor Supreme Sub 302A czy ten o mniejszej mocy mi wystarczy bo jeśli tak to nie chcę przepłacać i wole kupić tańszy, a jeśli nie da rady na mój metraż 22m2 to wtedy zdecyduję się na droższy. (dodam, że inne firmy nie wchodzą w grę, gdyż całe kino 5.1 będzie budowane na głośnikach magnat) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 marca 2016 Udostępnij Napisano 29 marca 2016 Witaj,302A daje rade do pomieszczeń wielkości 30m. Ma wiekszy woofer ale jest słabszy. Jeśli zamierasz puszczać bardzo głośno filmy to może momentami nie wydalać. Ma bardzo głęboki dźwięk.Sub z serii Quantum jest natomiast mocniejszy i tu dzwiek mocniejszy i głębszy uzyskuje sie przez większe wychylenie membrany. Dodatkowo jest nieco wolniejszy przez technologie down firing.W razie pytań lub wycen zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emsi1981 Napisano 29 marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2016 w jakiej cenie by były te subwoofery? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2016 Jest ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts