Kubot Napisano 26 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2008 nie, nie brałem na odsłuch, kable na razie odpadają pytałem tylko z ciekawośći:) a jeszcze co do tych kolców które znalazł "Stanisława" według opisu mają talerzyki chroniące podłoże, więc chyba właśnie na nie się zdecyduję Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin'72 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 A'propos podkładek pod kolce. Bardzo ładnie wyglądają nowe monety o nominale 2zł (nowa maneta jest cała w kolorze GOLD) podłożone pod kolce koniecznie orzełkiem na pleckach. Kolec skierowany centralnie w brzuch ptaka. Może to nie bardzo patriotyczne ale wychodzi bardzo tanio. Komplet 8x2zł=16zł.PS. Sam tak mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubot Napisano 30 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2008 No, to koniec tematu. Jestem szczęśliwym posiadaczem kolców podanych przez Stanisława za co bardzo dziękuję po zamontowaniu dostrzegłem duży wzrost sopranu, jest go aż nadto, a bass bardziej kontrolowany, lecz nie większy na co liczyłem:)) na szczęście niedługo to nadrobię jakimiś grubszymi kabelkami:) Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2008 KubotJak koniec tematu - to zamykamy Gratuluję decyzji i zakupu - pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts