Simson Napisano 11 maja 2016 Udostępnij Napisano 11 maja 2016 Witam. Pytanie jak w tytule.Posiadam gramofon Unitra Artur, dzisiaj go rozebrałem, obejrzałem bebechy. Silnik działa dobrze, pasek wygląda na dobry. Generalnie w miarę jest zachowany dobrze.Rozłożyłem oryginalną wkładkę, kabelki przy igle się rozsypały Nowa igła kosztuje ok 85 złhttp://allegro.pl/wkladka-z-igla-kompletna...5802208978.htmlwkładka to jedyna inwestycja, ale czy warto ? Traktuję go i tak tylko jako przejściówka, którą z czasem zamierzam wymienić (dalszym czasem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 11 maja 2016 Udostępnij Napisano 11 maja 2016 Daj sobie spokój z tym gramofonem. Nie warto go naprawiać, chyba, że masz wyjątkowy sentyment do sprzętu firmy Unitra. Za 150-200zł kupisz kilka razy lepszy gramofon od przedmiotowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 11 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2016 Spotkałem kilka bardzo złych opinii, ale pomyślałem, że warto zapytać fachowców.Tak też uczynię, dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 13 maja 2016 Udostępnij Napisano 13 maja 2016 I bardzo dobrze. Jestem fanem gramofonów spod znaku U ale ten przy obecnych cenach płyt to zbrodnia. Tylko jako sentymentalny mebel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts