Simson Napisano 19 maja 2016 Udostępnij Napisano 19 maja 2016 No lepiej tego ująć nie można było Hegel jak dla mnie zagrał bardzo dobrze ze swoim dac'kiem , jednakże pod Atolla podpiąłem swojego budżetowego Fiio (latałem po odsłuchach ze swoją muzą z laptopem). Hegel miał dac wbudowany. Myślę, że Atoll z dac dobrej klasy Hegela by przebił, temu tak właśnie się zdecydowałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk Napisano 20 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2016 Dzięki Panowie za porady, czyli Atoll niedługo wyląduje u mnie.Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 20 maja 2016 Udostępnij Napisano 20 maja 2016 Będzie pan zadowolony. W następnej kolejnosci pomyśl o wymianie kolumn, f1angel na pewno dobierze Tobie odpowiednie. Pamiętaj, że im więcej na nie uzbierasz tym lepiej, a przy Atoll'u nie ma co żałować, on się Tobie odwdzięczy świetnym brzmieniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk Napisano 21 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2016 Wzmacniacz zamówiony, czekam z niecierpliwością na odsłuchy. Pewnie będzie u mnie we wtorek opiszę wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 21 maja 2016 Udostępnij Napisano 21 maja 2016 no koniecznie,a gdzie zamówiłeś i jaki? in100 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk Napisano 22 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2016 Atoll IN100SE Black - koris.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 22 maja 2016 Udostępnij Napisano 22 maja 2016 a byłem tam w tamtym roku, bardzo polecali Atolla, słuchałem tam też świetnych B&W CM5 S2, -podstawki, zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie.A jeśli już dojdzie i odsłuchasz to pozwolę sobie Ciebie zaprosić w imieniu belfer54 do udziału w temacie tyczącym się sprzętów marki Atoll.http://forum.audio.com.pl/ATOLL-czyli-fran...ota-t43440.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 22 maja 2016 Udostępnij Napisano 22 maja 2016 Jerzyk ja tak samo jako Simson zapraszam do wątku o firmie Atoll. Warto, abyś team też podzielił się swoimi wrażeniami.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts