barszc1238901 Napisano 10 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2016 Witam!Prosiłbym o porównanie kilku par słuchawek. moje obecne Pioneery SE-M390 się rozlatują po paru latach i szukam czegoś nowego. Jak się mają moje SE-M390 do np. nowszej wersji SE-M531, albo droższych AKG K92, AUDIO-TECHNICA ATH-AVC500, AUDIO-TECHNICA m20x? Dodam że mam jeszcze pożyczone HD555, ale szukam czegoś dla siebie do 300zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Witam nic nie napisałeś jakiego dźwięku szukasz do czego słuchawki będą podłączane jakie gatunki muzyczne słuchasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszc1238901 Napisano 11 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Będę słuchał głównie z komputera (Asus Xonar D2) i z telefonu, a słucham właściwie wszystko.. ale głównie coś a'la elektroniczna, pop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fran_otto Napisano 20 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2016 Dosyć zawężona odpowiedź jeśli chodzi o Twoje preferencje ale wydaje mi się, że warto byłoby spojrzeć na audiotechnica ath m20xZnalazłem taką opinię w sieci" To raczej radiowe brzmienie, które sprawdzi się wszędzie tam, gdzie słuchanie muzyki ma dawać możliwość przyjemnego oderwania się od rzeczywistości" ~ Audiokrytyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts