red111 Napisano 15 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2016 Dzień dobry,trochę nie ten dział, ale niestety w odpowiednim nie miałem możliwości podjęcia tematu. Jestem wielkim fanem regularnych wizyt na myjniach samochodowych, a z racji częstych wyjazdów jestem zmuszony odwiedzać różne na terenie całego kraju. Niedawno miałem sytuację, w której zauważyłem że podczas mycia samochód został zadrapany. Nie wiem czy to kwestia złej eksploatacji sprzętu, w każdym razie zastanawiam się teraz czy istnieje jakis sposób na wyegzekwowanie od właściciela myjni pokrycia kosztów lakierowania? Wczesniej nie spotkałem się z podobna sytuacja, stad moje pytanie. Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 15 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2016 Szanowny Kolego to nie ten dział i nie to forum. Proponuję zwrócić się z tym pytaniem na jakimś forum prawnym, ew. motoryzacyjnym. Podobnie wygląda sytuacja z wcześniej założonym tematem Kolegi dotyczącym iphona.Myślę, że wujek google lub duckduckgo pomoże w tych i innych problemach. A tu przykład:https://duckduckgo.com/?q=funkcje+telefonu+...e+5s&ia=web Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2016 Ja to bym proponował Red111 (zresztą dotyczy to również wielu innych użytkowników z prawie zerowym dorobkiem) by pisał na tematy związane z audio - albo wcale!.Bo jak na razie to tylko sztuka dla sztuki (i to kiepskiej).PozdrawiamPS. Zamykam wątek - bo jakoś nie wierzę w jego sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts