RoRo Napisano 3 lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 lipca 2016 Temat lekko związany z kinem domowym i stereo, ale istotny dla wielu miłośników audio A po wczorajszym festiwalu nieudolnych karnych wątek aż się prosił o założenie!...Teraz trochę statystyki -przynajmniej poprawia nam humor Polacy:w 2 seriach 9 karnych/8 strzelonychNiemcy: w seriach 9 karnych/6 strzelonychPortugalczycy: 6 karnych (1 w grze, w 1 serii 5 karnych)/5 strzeloneWłosi: 10 karnych (1 w grze, w seriach 9 karnych)/6 strzelonychNo i nie ma sprawiedliwości, bo najskuteczniejsi w strzelaniu karnych (procentowo) Polacy odpadli, wraz z najsłabszymi w tym Włochami.Kiedyś "taniec z piłką" oznaczał piękne dryblingi i świetne opanowanie piłki-a po sobotnim meczu Niemcy-Włochy to raczej nieumiejętne podchodzenie/podbieganie do piłki by strzelić (tzn. nie strzelić) karnego....Pozdrawiam PS. Bezsensowne wpisy żółtodziobów i spamerów będą usuwane! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 3 lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 lipca 2016 Aż się boję wypowiadać w tym temacie, szczególnie, że ociera się o zbyt wiele aspektów naszego życia. Poza tym z piłką nożną (również reprezentacją, ligą) byłem związany można rzec zawodowo i naukowo, jeszcze za czasów naszego wspaniałego selekcjonera Górskiego potem Gmocha. Obecnie wracam do tego sportu - oczywiście na ekranach TV - tylko od święta. A w pewnym sensie EURO jest takim świętem.Wobec gry "naszych", szczególnie w ostatnich latach zawsze byłem krytyczny. Jednak to co pokazała obecna reprezentacja satysfakcjonuje mnie i uważam, że chłopcy zasłużyli, aby grać dalej. To jest w końcu drużyna na mraię naszych marzeń. W tym przypadku los był niesprawiedliwy, o ile taki wogóle może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welon Napisano 20 września 2016 Udostępnij Napisano 20 września 2016 Moim zdaniem poszło nam dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 21 września 2016 Udostępnij Napisano 21 września 2016 Witamy na forum Welon. Cieszę się, że znalazłeś/znalazłaś ciekawy wątek na forum. Teraz zapraszamy do aktywnego udziału w watkach merytorycznych i dzielenie się z nami swoimi doświadczeniami w kwestii audio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts