S4Home Napisano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2016 Jak piszesz że ma być używane do kina to niech to już będzie kino.Ale jasne sprawdzimy i sam się przekonasz.Co do odległości to tylnie kolumny nie trzeba odstawiać od ściany na 30 cm. Jesli będzie sub to przodów także nie. Amplituer i tak odetnie dolne pasmo z kolumn frontowych i skieruje je do suba.Uchwyty w tym przypadku są jak najbardziej uzasadnione.Jeśli nie masz jak ich zastosować z tyłu szafka albo stojaki to także dobre rozwiązanie.Kwestia abyś tylko przemyślał to wcześniej i wyszedł w odpowiednim miejscu kablami.W razie pytań zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goresh Napisano 7 września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2016 Cytat Co do odległości to tylnie kolumny nie trzeba odstawiać od ściany na 30 cm. Jesli będzie sub to przodów także nie. Amplituer i tak odetnie dolne pasmo z kolumn frontowych i skieruje je do suba. Dzięki S4 za info - nie wpadłem jakos na to, że ta odległość związana jest z bassreflex - niby jest to jasno napisane w odpowiednich wątkach, ale czasami brakuje tego połączenia w głowie Kiedy sale będziecie mieli gotowa?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Miałem już odsluch w tą sobotę ale dla znajomych jeszcze poprawki. Jest na szybach info że otwarcie połowa września. Więc przyszła sobota 17 musimy mieć otwarte Jak masz jakieś pytania to śmiało od tego jesteśmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenczorf Napisano 30 listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 listopada 2017 Na co ostatecznie się zdecydowałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 listopada 2017 To post z półtora roku do tyłu? Coś ci pomóc? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenczorf Napisano 30 listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 listopada 2017 @goresh miał odsłuchać między innymi sub który mnie interesuje, więc ciekaw jestem jego opini i info co wybrał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 Napisz do niego na pw. Dostanie wtedy maila. Może zagladnie. Jak nie to pisz do nas pomożemy. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts