Mateusz_Melu Napisano 18 września 2016 Udostępnij Napisano 18 września 2016 Witam,Szukam zestawu głośników 5.0 do amplitunera Onkyo Tx-Sr607 Pomieszczenie ma około 10m2. Budżet to około 1000 zł.Przeznaczenie to głównie muzyka oraz konsola. Ze względu na koszty muszę rozdzielić zakup sprzętu na pojedyncze elementy, następny w kolejności jest aktywny subwoofer. Co sądzicie o:http://www.olx.pl/oferta/kolumny-glosnikow...html#041c19a9b3Co polecacie?Jestem zupełnym laikiem w tym temacie, dlatego proszę was o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 września 2016 Udostępnij Napisano 19 września 2016 Witaj,Przy 10 m oraz budżecie 1000 zł nie szedł bym w podłogowki. Mimo że to całkiem udany zestaw to jednak bym szukał czegoś innego.Masz wogole miejsce na takie paczki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Melu Napisano 19 września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2016 (edytowany) Pomieszczenie jest długie i wąskie, około 8m długości i 3m szerokości. Jednak kolumny chce rozmieścić na połowie tej powierzchni stąd te 10m2. Całe pomieszczenie preznaczone jest na biuro/pokój do słuchania muzyki, grania na konsoli, spokojne obejrzenie meczu. Jak mawia moja żona "Gayroom" Kolumny spokojnie wejdą, poza biurkiem, kilkoma regałami i kanapą nie będzie tam nic innego. Więc zostaje sporo miejsca na TV i sprzęt grający.Myślałem jeszcze o Toga Harmony tav-506 v2 Edytowano 19 września 2016 przez RoRo Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić/poprawić swoją wypowiedź-zamiast pisać jeden post po drugim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2016 Udostępnij Napisano 20 września 2016 Czyli pomieszczenie ma 24 m i jest długie no to zdecydowanie wygląda to lepiej niż 10 metrów. To w takim razie tak możesz w nie iść. Zamiast tych tag rozejzyj się za quadral quintas 6500.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts