Adamc Napisano 7 października 2016 Udostępnij Napisano 7 października 2016 Czy ktoś z Was wymieniał własnoręczne lub wie jak wymienić laser w Onkyo Integra DX 7711 ? Stoi u mnie odkąd laser padł. Udało mi się znaleźć wreszcie laser do niego i wolałbym sam to zrobić niż te 10 kg znowu do serwisu wozić. Wolałbym też go nie zepsuć bardziej więc potrzebuję instrukcji krok po kroku Byłbym wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 października 2016 Udostępnij Napisano 7 października 2016 Mam elektroniczną broszurę "serwis optoelektroniki". Czyli poradnik jak samemu wymienić laser w CDku.Jeśli podasz mi na PW swój adres mailowy, to Ci wyślę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 8 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2016 Dzięki. Podaję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 9 października 2016 Udostępnij Napisano 9 października 2016 F1angel czy mógłbym też prosić taką broszurę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 9 października 2016 Udostępnij Napisano 9 października 2016 To podaj adres mailowy na PW. Wyślę Ci.Jeśli ktoś jeszcze chce, to proszę pisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 10 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2016 Doszło. Dzięki.Dam znać jak mi poszło (zabiorę się do wymiany,mam nadzieję, w przyszłym tygodniu) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Size Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Dnia 9.10.2016 o 04:17, Angel napisał: To podaj adres mailowy na PW. Wyślę Ci. Jeśli ktoś jeszcze chce, to proszę pisać. Witam. Czy również mógłbym otrzymać takową broszurę odnośnie wymiany lasera w tym modelu. Zmagam się właśnie z tym problemem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts