kubas-992 Napisano 3 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Witam, dziękuję wszystkim za pomoc oraz udzielanie się w tym wątku, koniec końców wybrałem się do specjalistycznego sklepu muzycznego i tam po odsłuchu zdecydowałem się na proponowanego NADa wraz z DAC SMSL SK6 Sanskrit oraz głośnikami podstawkowymi Tannoy Precision 6.1, całość przekroczyła zakładany budżet lecz z pomocą Mikołaja dałem radę Pozdrawiam, temat do zamknięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 A właśnie że nie do zamknięcia Jako że bardzo lubię tą linię od tannoya opisz proszę potomnym swoje wrażenia z odsłuchu.Czekamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas-992 Napisano 7 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Głośniczki bardzo przyjemne,nie potrafię wypowiadać się językiem audiofila, lecz mogę powiedzieć, nie męczą ucha, bardzo przyjemnie słucha się tego zestawu, rzeczywiście głośniki podstawkowe w zupełności wystarczają, mógłbym powiedzieć, że nadałyby się i do większego pomieszczenia,muzykę odtwarzam w Spotify lub radiu internetowym poprzez telewizor i słychać sporą różnicę w stosunku do mp3 puszczanego poprzez wejście jackw porównaniu do Pioneera VSX-527 z Jamo S606 to przepaśćUżywam ich od kilku dni i mogę powiedzieć, że zawiedziony nie jestem wręcz zachwycony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Prawidłowe podejście Życzę dalszych zachwytów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts