piotr19 Napisano 16 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 maja 2017 Chodzi Ci o jakies meble? bo jesli jakies maty i tym podobne to niestety odpada bo wylece za to z domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 maja 2017 Udostępnij Napisano 17 maja 2017 Z jednej strony jest dość nisko okno więc i tak z boku nie udało by się nic ustawić. Ze zdjęcia też można wnioskować że ta skośna ściana nie jest tak blisko kolumny. Jeśli będziesz siedział w trójkącie równoramiennym ( do kolumn taka sama odległość) to przemyślał bym sprawę dywanu. Reszta to już na miejscu. Jak będziesz miał sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr19 Napisano 17 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2017 Wiatm, z dywaniem raczej problemu niebedzie. Wracajac do tematu kolumn mam szukac tych Quantum 805? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 maja 2017 Udostępnij Napisano 19 maja 2017 Wszystko zależy od kwoty. Moim zdaniem seria 8 magnata chodź już wycofana była świetna. Zarówno model 805 czy też większy brat 807. Widziałem na niego ostatbio świetna cenę. Niezwykle detaliczna góra, bez żadnej ostrości. I piękne wykonanie. Jak się słucha tych kolumn to mozna poznać że to dużo droższe konstrukcje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr19 Napisano 20 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2017 (edytowany) Witam, z tego powodu ze te quantum u mnie ciezko znalesc moja uwage zwrocily: -Heco Celan XT501 -Monitor Audio RX6 czy ktoras z tych kolumn jest godna uwagi ? Edytowano 20 maja 2017 przez piotr19 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts