eminem6305 Napisano 16 października 2016 Udostępnij Napisano 16 października 2016 Witam wszystkich; ) chciałbym dowiedzieć się jaki kabel potrzebuje do podłączenia tego suba do mojego Pioneera z góry dziękuję za pomoc; ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 października 2016 Udostępnij Napisano 17 października 2016 Czy to nie jest sub estradowy? Ze zdjęć na necie nie widzę dobrze przyłączy. Wszystkie słabej jakości. Wygląda że wejście xlr. Co cię naszlo na tego suba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eminem6305 Napisano 17 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2016 Zapomniałem dodać że mam kolumny cerwin Vega XLS 215 wzmacniacz kenwooda ka-d110ex no i ampli pioneera a subwoofer prawie nowy kupiłem za 150f bo kolega do ojczyzny wracał i taka okazja się trafiła. .tylko nie mam pojęcia jakiego kabla mam użyć ..mam zamiar kupić jeszcze centralny i dwie tylne kolumny z tej serii do kd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 października 2016 Udostępnij Napisano 18 października 2016 Możesz podesłać jakieś zdjęcie tylniego panelu? Te na necie są nie wyraźne. Kolega jak miał to podłączone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eminem6305 Napisano 18 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2016 Witam kolega miał podłączony do jakiegoś estradowego procesora ..znalazłem zdjęcie tylu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2016 Udostępnij Napisano 19 października 2016 No bo do tego ten sub jest.Wejście ma końcówkę xlr. Są kable jack na xlr ty potrzebujesz chinch na xlr. Nie wiem czy takowy jest poszukaj. Swoją drogą to nie wiem czy on będzie grał. Z ampli wyjście jest niskopoziomowe. Tu wygląda że sub nie ma regulacji czyli musi przechodzić przez procesor właśnie.Sprawdzić możesz bo kabel wyjdzie cię grosze. Ale chyba niż z tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts