Hoo-Lec Napisano 25 października 2016 Udostępnij Napisano 25 października 2016 Witam serdecznie, mam do kolegow pytanie czy ktos mial "przyjemnosc" odsluchu lub uzywania zestawu w ktorym jednym z elementow bylby ten preampChodzi mi opinie na temat tego pre, zastanawiam sie czy dobrym pomyslem jest aby byl on elementem "startowym" calego nowego zestawu w niedalekiej przyszlosci ok roku cena to ok 720 zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 października 2016 Udostępnij Napisano 25 października 2016 Niestety nie miałem przyjemności słuchać na tym przedwzmacniaczu. Ale AA trzyma poziom i dźwięk powinien być co najmniej dobry.Czy ten pre nada się jako startowy do systemu? Trzeba by wiedzieć jaki to będzie system albo choć znać budżet na niego.Chodzi tu o adekwatną jakość tego przedwzmacniacza.Ale wiadomo rzecz idzie tu także o dobór brzmienia tego preampu do reszty toru.Choć raczej to ten element powinno się dobrać choćby do brzmienia kolumn i oczywiście do własnego gustu.A jak gra ten przedwzmacniacz, to może ktoś słuchał i Ci odpowie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoo-Lec Napisano 25 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2016 Dzięki za odowiedź, na Allegro jest advance acoustic maa-406 za 2.3 tyś więc za 3 tyś byłby jakiś początek który mógłby być jako pierwszy zestaw do salonu po dobraniu kolumn. Jest jeszcze jeden ciekawy zestaw na sprzedaż w Norwegii Kenwood L 10000 za ok 3300 zł czy nie był by lepszym rozwiązaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts