Spankit Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Witam na poczatku chcialem się bardzo mocno pożalic otóz rok temu 8 maja mialem przeszczep szpiku (bialaczka)I wczoraj sie dowiedzialem ze mam nawrót choroby co wiaże się z kolejnymi chemiami szpitalem a pozniej przeszczepem juz drugim.Chcałbym zebyście poradzili jakies fajne sluchawki do laptpa tak do 200 zł spedze tam dlugie miesiace planuje tez wziac bezprzewodowy internet w plusie zeby miec jakis kontakt ze swiatem zewnetrznym.Lipa ale co zrobić pozdrawiam polećcie jakies słuchawki fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 współczuje... ale jak to mówią zycie i głowa do góry.a jakie chcesz słuchawki ?dousznepółotwartezamkniete Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 mysle o zamknietych ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Moze konkretnego modelu nie powiem.. bo to trudno tak trafić w kogoś gustaAle oscylował bym moze po prostu w:SENNHEISER HDPHILIPSKOSSDla mnie osobiscie.. wystarczało by ktrąś z tych 3 firmAle chyba nie napisales o jednej waznej sprawieSłuchawki musza być lekkie i bardzo wygodneSkoro taka sytaucja musisz miec lux Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Jak zamknięte to radził bym Bayer Dynamic. Maja sympatyczne welurowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 rzeczywiscie wygodne by musialy byc ciagle lezenie w lozku meczy wybiore cos z sennheiser raczej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Też dobry i pewny wybór ,Bayer często ma więcej basu .Kiedy porównywałem podobne cenowo modele obu firm . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hide Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Cytat mysle o zamknietych ... Też poszukiwałem słuchawek ostatnio.Kupiłem GRADO SR60 - ale to są otwarte i do szpitala się nie nadają, bo tłumienie w obie strony jest praktycznie żadne. Zato brzmią świetnie. Porównywałem m.in. (w tej klasie cenowej) z AKG K530 (półzamkniete, ale bardzo dobra izolacja akustyczna) i Creative Aurvana Live!I powiem szczerze:- z tych 3-ch najlepiej dla mnie brzmią SR60- Aurvana Live!, choć "dziewicze", zabrzmiały też baaardzo fajnie, z nadzieją na jeszcze lepiej po wygrzaniu - AL! są najtańsze z ww. - od ok. 150-160 PLN. Jak dla mnie - bardzo wygodne (jeśli nie masz wielkich uszu bo mają niewielkie muszle), lekkie, nieźle wykończone, niebrzydkie (choć de gustibus non dosputandum est).Dlatego w Twojej sytuacji brałbym serio pod uwagę właśnie Aurvana Live!Więcej o tych słuchawkach znajdziesz np. na tym forum.Ja też je kupię obok SR60, żeby nocą nie budzić rodzinki...A najważniejsze: życzę powodzenia w leczeniu!Wiara czyni cuda, jak mówią. Ja w to wierzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Wiele czytałem o wymienionych przez kolegę Aurvana Live!Wywołały sporo szumu w naszym małym światku ,podobno mają całkiem dobry dżwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Dzieki wielkie za opinie i za wsparcie lecze sie juz 2 lata wiara słabnie ale wciaz jest nadzieja bo kazdy chce zyc ...pozdrawiam łuki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Sąsiadka nie miała szans a teraz jeżdzi na rowerze .Znowu pracuje .Czyli wiary ,bo o nią najtrudniej.A jak twierdzi moja żona złe myśli do człowieka wracają .Odgoń je.Wiem ze łatwo radzić .Trzymaj się!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 dzieki wielkie od poniedzialku zaczynam katorge Trzymcie kciukasy pozdrawiam.A jak wyzdrowieje kupię sobie jakies audio za 5 tysiaków i bede rozkoszował się dzwiekiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Pisz jak wszystko się toczy..skąd się tylko da..zaloż swoj temat w: Audiofil też człowiek ... i nic co ludzkie nie jest mu obcei pisz co i jak...pozdrawiam i zdrowiej! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aronov Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Trzymaj się ciepła!Ja polecam ci douszne - kanałowe. Doskonale odcinają od otoczenia i grają sympatycznie.Jest spory wybór do 200 zł. - AKG, KOSS, CREATIVE itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 25 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 Dzieki chlopaki poki co moja sytuajca jest kiepska lecze sie juz 2 lata i organizm po tylu chemiach jest zniszczony teraz mam nawrot i nie moga mi podac chemii a choroba postepuje musze jakos odbudowac organizm i dopiero wtedy mi moga dac chemie inaczej by mnie zabila.Bede pisal chce wziac i plus 60 z modemem hsdpa mam nadzieje ze to bedzie chodzilo w tych grubych murach szpitala chociaz gg i strony jakos zeby dzialaly zebym mial kontakt ze swiatem.Pozdrawiam. Bede sie odzywal co i jak . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 4 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2008 Witam ja juz od tygodnia w szpitalu ... Daja mi 3 rodzaje antybiotykow przetaczaja krew itdDo tego idzie chemia...Jednym slowem masakra ale trzeba sie leczyc...Sluchawek nie kupilem jeszcze planuje to zrobic jutro cena do 200 zl jak wspomonalem co sadzicie o tych:?http://www.allegro.pl/item352695431__koss_...ozywotnia_.htmlhttp://www.allegro.pl/item357855926_galeri...e_promocja.htmlhttp://www.allegro.pl/item351277702__sluch...akg_k416p_.htmlhttp://www.allegro.pl/item352129168_akg_k_...polotwarte.htmlhttp://www.allegro.pl/item352474940_sennhe...zamkniete_.htmlNie wiem tylko czy z takich sluchawek osiagne dobry basik dla muzyki hh i drumnbass moze lepiej kupic douszne nie wiem naprawde hmmm Co radzicie moge dac gora 200 zl... plus minus 20 zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 maja 2008 Udostępnij Napisano 4 maja 2008 KossSennheiserAkGzdrowiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 5 maja 2008 Udostępnij Napisano 5 maja 2008 Jesli koss to w tej cenie tylko UR40 (otwarte). Dosyc wygodne, skladane, lekkie, krotki kabel, niska impedancja. Typowe sluchawki do odtwarzaczy przenosnych. Sennheiser ktore podales sa gorsze od wyzej wymienionych kossow. Wiem, bo porownywalem kiedys bezposrednio (w domu) z Kossami UR40. Ponoc rewelacyjne sa Creative Aurvana Live (zamkniete). Jednak nigdy ich nie slyszalem. Recenzje sa jak dla mnie nazbyt entuzjastyczne.Szybkiego powrotu do zdrowia ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 maja 2008 Udostępnij Napisano 5 maja 2008 Mając takich konkurentów sam niewiem czy umiał bym sie przekonać do CreativeWychodze z zalozenia ze firma która od lat..produkuje słuchawki i to pełen przekrój w sumie rzecz biorąc...i obok nich stawiając Creative..sam nie wiemZaznaczam - nie neguję..raczej polemizuję .. wracajac do temau firmy Creative to tak sam uzywam w kompie zew karty..kiedys 10 lat temu jak wyszla pierwsza zew karta kupielm teraz mam tą zupłnie nowa wersje karty zew..niby najdrozsza naj lepsza..niby naj naj..ale niech tam jej bedzieBiurkowe male stereo to T20 Ale dlaczego do słuchawek nie mogę sie przekonać..to po prostu nie wiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hide Napisano 6 maja 2008 Udostępnij Napisano 6 maja 2008 Cytat Mając takich konkurentów sam niewiem czy umiał bym sie przekonać do Creative(...)Biurkowe male stereo to T20 Ale dlaczego do słuchawek nie mogę sie przekonać..to po prostu nie wiem Jak już pisałem - w sklepie Komputronika wrzuciłem Creative Aurvana Live! na uszy i ...uśmiech zagościł na mojej twarzy. A kilka dni wcześniej - w innym sklepie - ominąłem je z takim samym nastawieniem sceptyka, jak i Ty.Jeśli możesz - to po prostu je wypróbuj! Nawet takie niewygrzane dadzą już jakiś obraz o tym co mogą. Jak Ci sie nie spodoba, to nie kupisz...Ja na 95% kupię je jako drugie - obok Grado SR-60, których brzmienie jest IMHO jednak lepsze - bo potrzebuję też zamkniętych, aby czasami nie zakłócać ciszy domownikom. SR-60 są całkowicie OTWARTE (tzn.: sąsiad słyszy to, co Ty, tylko ciszej ). Dlatego do szpitala nie kupuj otwartych, bo Cię sąsiedzi "znielubią".Pozdrawiam.P.S. Pięć dni temu dostałem info o wyleczeniu z nowotworu mojego bliskiego znajomego.Alleluja! Trzymaj się! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 maja 2008 Udostępnij Napisano 6 maja 2008 no dobra przyznaje Tobie racje troche własnie poczytłem o tych sluchawkach Creativa okazuje sie ze sa OK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 6 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2008 czesc chlopaki leczenie idzie zgodnie z planem mozna powiedziec jestem dobrej mysli wezme chyba te creative sluchawki dzisiaj .a te np sluchawki?http://www.allegro.pl/item356520306_audio_...iete_moro_.htmlhttp://www.allegro.pl/item356606227_tm_slu...dozywotnia.htmlhttp://www.allegro.pl/item359370282_koss_pro_4aat.htmlhttp://www.allegro.pl/item356588899_tm_slu...ancja_fvat.htmldo 300 zl moge dac szkoda ze nie moge odsluchac bo leze w szpitalu a jestem z wrocka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 maja 2008 Udostępnij Napisano 6 maja 2008 Zdrowiej chłopie zdrowiej:)bierz te Creativy )))dasz mniej niz 200zł...a chyba juz sa Ci potrzebne ))i tak całymi godzinami nie bedziesz słuchal bo zgupiejesz hahahahaha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 6 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2008 heheheeh wyslalem kobity do saturna i kupily mi creative ale douszne za 160 zl http://www.pclab.pl/art23944.htmlgraja ok ale basu jest malo :/ to juz koss the plug za 4 razy mniej chyba maja wiecej bassssu:)Sieroty te baby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts