ralfs269 Napisano 17 listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 listopada 2016 Chcę kupić jakiś głośnik bezprzewodowy żeby latem posłuchać muzyki na podwórku z telefonu, czy w garażu, czy zabrać gdzieś ze sobą.Do tej pory byłem zdecydowany na Definitive Technology Cube. Dzisiaj w sklepie zobaczyłem Sony GTK-XB7.W tej chwili już nie wiem na jaki się zdecydować?Może ktoś coś doradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 17 listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 listopada 2016 Najlepsza rada w tej materii jaką możesz uzyskać, to taka by posłuchać obydwu urządzeń.Wybierz lepiej grające, bardziej Ci dźwiękowo odpowiadające. I mające oczywiście wszelkie wejścia oraz udogodnienia Tobie potrzebne.Tu raczej nie znajdziesz wyznawców tego typu sprzętu, by Ci ktoś podpowiedział. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfs269 Napisano 18 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2016 A jaki inny sprzęt wybrać żeby wynieść go latem do altanki, zima do garażu a na wakacjach zabrać do auta czy pod namiot? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 18 listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 listopada 2016 Creative Airwave HD - zagra w trasie i na tarasie... nic więcej nie napisze bo f1angel wyczerpał temat 😉 Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfs269 Napisano 22 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2016 Posłuchałem sobie wszystkich sprzętów.Creative to chyba w ramach dobrego humoru? Zabawka, ale co kto lubi.Sony gra całkiem spoko, fajnie wygląda, ale ciut drożej a bez porównania lepiej mamy Definitive Technology.Gra naprawdę super. Myślę że nie jedna osoba była by mile zaskoczona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts