Angel Napisano 24 listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 W sumie mogłyby być podłogowe. Bardziej Mission niż Eltax, bo te drugie raczej nie będą Ci odpowiadać z Yamahą.Czy coś jeszcze do 600 zł? Trzeba by się zastanowić, poszukać. Łatwiej by było o kolumny grające twardo, jasno, ostro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 Znalazłem tannoy m3 za 950, mission m33i 700 zł, coś jeszcze z podłogówek ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 I chyba już nic ciekawszego a tak grającego jak lubisz się w tym przedziale cenowym nie znajdzie.Z tym, że Tannoy zagrają bardziej wyrównanym pasmem. Mission będą miały łagodniejszą górę i trochę wyeksponowane niskie tony. Wracając do Grundigów, to moim zdaniem i tak byłyby najlepsze do Twojej muzyki. A pan nie chce wysyłki za pobraniem? Obawia się, że nie odbierzesz paczki? To wpłać mu na konto równowartość wysyłki jako zaliczkę.Czy też w ogóle nie chce wysyłać w żadnej opcji i trzeba odebrać osobiście? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 Skąd taka tania cena tych grundigów? Jutro się dowiem czy Pan przyjmie propozycje z wysłaniem zaliczki. Pożyczyłem na chwilę kolumny Saba CE 9596 ale to to samo co altusy, może delikatnie lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 Niska cena? Normalna. Widywałem taniej.Mógłbyś poprosić o więcej zdjęć tych kolumn. Bo ja widzę tam tylko jedno. Głośniki wyglądają na całe. Może obudowa jest trochę porysowana? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2016 Niska w porównaniu z innymi kolumnami wymienymi w tym temacie. Gdyby się nie zgodził człowiek od grundigów kupie raczej te missiony m32 albo będę czekał na coś ciekawego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Nie przychodzi mi w tej chwili nic ciekawszego do głowy. Nic, co zagrałoby tak jak chcesz z Twoim wzmacniaczem. Ale oczywiście może się zdarzyć jakaś super okazja. Widziałem na Allergio kolumny Tannoy R 3. Ale głośniki wysokotonowe były w nieciekawym stanie. Nie kupiłbym ich nawet za 200 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 25 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Znalazłem coś takiego https://www.olx.pl/oferta/tannoy-mercury-2m...99-IDiULqN.html trochę tanio jak na m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Bardzo tanio. Czyżby tylko przez te popękane plastiki? Mnie się wydaje, że także kopułki wysokotonowe są sfatygowane. W takiej cenie nie kupi się nawet Tanoy M 1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miles Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Zid1224, gdybym szukał kolumn w tym budżecie to długo bym się nie zastanawiał i skorzystał bym z rekomendacji doświadczonego F1angela co do Grundigów. Szczerze mówiąc to zważywszy że są do wzięcia w moim mieście miałem nawet myśl żeby je kupić tak z ciekawości, no ale mam już w kolekcji kolumny z tego przedziału cenowego, a kolejne pół metra miejsca na szafie już się nie znajdzie, bo trochę tam tego stoi Rozumiem Twoje obawy co do wysyłki - dlatego też nikt Cię tu na siłę nie namawia żebyś wpłacił gościowi kasę - to Twoje ciężko zarobione pieniądze. Jednak myślę, że ryzyko nie jest jakieś ogromne. Jak ktoś ma w ofercie 10 000 bardzo tanich Ajfonów albo Adidasów no to jest to podejrzane. Ale jak gość ma jedną parę starych Grundigów to ja bym zaryzykował. Choć przyznaję, że nie jestem najlepszym przykładem, bo nie takie kwoty ludziom wpłacałem a konto audio-zakupów, co można nazwać lekkomyślnością.Tak z ciekawości jeżeli to nie jest tajemnica - skąd jesteś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 25 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Radom, do Wałbrzycha mam 430 km. Z tego co widzę jest to lombard. Mocno się też zastanawiam nad m32i Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 25 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Miles, chyba że byłbyś taki dobry i zobaczył jak one grają i w jakim są stanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miles Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 No wiesz, jak grają to w lombardzie nie stwierdzę. Tym bardziej ciężko by mi było Tobie o tym opowiedzieć. Inny sprzęt,słuch,gust,kryteria. Ogólne cechy brzmienia opisał Ci F1angel. Chyba że chodziło Ci o to,czy grają równo,nie charczą itp.,czyli czy po prostu nie są uszkodzone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 25 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Tak chodzi mi tylko o to czy nie są uszkodzone, nie charczą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 26 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2016 Zdecydowałem się na m32i, mógłby ktoś podlinkować jakieś kable? Da rade się zamknąć w 20 zł za metr? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 27 listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 listopada 2016 A ile metrów na stronę ma być? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 27 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2016 około 4m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 27 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2016 Czekam na odpowiedź na moje ostatnie pytanie w tym temacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 listopada 2016 To jest bardzo dobry w tej cenie nowy kabel. http://allegro.pl/supra-classic-2-5-kabel-...5024851976.htmlSzkoda, że musisz mieć aż 2x4 metry, bo może znalazłoby się coś lepszego w używanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zid1224 Napisano 28 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2016 Dziękuje bardzo wszystkim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts