finchers Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Pytanie kieruję głównie do branży ale i tych którzy wiedzą i mogą polecić jakie sklepy umożliwiają wypożyczenie kabli?Chcę kupić jakis interkonekt do połączenia dac-a z wzmakiem ok. 0.5 m...Nie wiem czego oczkuję raczej ma nic za bardzo nie popsuć...teraz korzystam z jakiś pozostałośćiach po car audio(jakis 4 metrowiec;)Chciałbym wypożyczyc góra 3 kabelki a jeden z nich bym sobie zostawił (jeśli usłyszałbym jakąkolwiek róźnicę)Proszę ewentualnie o podaie który brac na celownik - kasa do 250 złProszę pisać w temacie żeby na przyszłość było wiadomo kto umożliwia taką usługę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 listopada 2016 Możemy Ci wypożyczyć Melodike, Qeda, Oehlbacha. Droższy, tańszy.Nie znam reszty toru więc w wyborze nie pomogę, ale może to i lepiej abyś sam sprawdził. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finchers Napisano 27 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2016 Na jakiej zasadzie realizujecie taką "wypożyczkę"?Jest możliwość wysyłki czy muszę podjechać?które to dokłanie modele? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 listopada 2016 Napisz proszę maila do nas, nie ma mnie w salonie obecnie. nie pamiętam modeli. Oczywiście wysyłka wchodzi w grę.Zostawiasz zaliczkę za kable. Pokrywasz koszty transportu i testujesz. Odsyłasz te które Ci nie pasują i zostawiasz ten jeden albo wszystkie do zwrotu odsyłamy kase.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts