S4Home Napisano 11 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2016 jack z kompa i tak gra poprawnie. Jack z telewizora bardzo źle.W ogóle trzeba się zastanowić nad tym że jeżeli ma to służyć do muzyki to może nie robić pół środków. Jeśli to kina to jakość będzie wystarczająca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaker24 Napisano 12 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2016 Cytat jack z kompa i tak gra poprawnie. Jack z telewizora bardzo źle.W ogóle trzeba się zastanowić nad tym że jeżeli ma to służyć do muzyki to może nie robić pół środków. Jeśli to kina to jakość będzie wystarczająca. Tzn.Nie rozumiem z tymi pół środkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2016 Jeśli ma to służyć do muzyki to zainwestuj w odtwarzacz sieciowy albo przy najmniej media player i dobrego daca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smaker24 Napisano 12 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2016 Cytat Jeśli ma to służyć do muzyki to zainwestuj w odtwarzacz sieciowy albo przy najmniej media player i dobrego daca. No dac-a już mam jak mi polecono jakość-cena fioo d03. to kupiłem a media playera poszukuje właśnie do 500zł.Tylko nie wiem co wziąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts