Wojo Napisano 6 grudnia 2016 Napisano 6 grudnia 2016 Dzień dobryProszę o pomoc w doborze zestawu kina/stereo. Mam pokój o wymiarach 6m na 4,5m. Na mniejszej ścianie wyświetlam obraz z projektora (wtedy siedzę po przeciwległej stronie pokoju). Na większej ścianie mam natomiast biurko z komputerem przy którym zazwyczaj siedzę i słucham muzyki. Czy da się pogodzić takie użycie zestawu dźwiękowego? Źródłem dźwięku zawsze będzie komputer.Zastosowanie: 65% filmy z projektora, 35% muzyka (metal/rock).Budżet: ~2500zł. Proszę o pomoc w dobrze sprzętu i ustawieniu. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 grudnia 2016 Napisano 6 grudnia 2016 No da się ale słuchając muzyki będziesz miał dźwięk z boku a nie stereo na wprost ale to chyba jasne?Jeśli szukasz kina to idź w kierunku Yamaha 381 plus quadral quintas 6500 plus magnat sub 302a to z nowych.Z używek szukaj onkyo 608, Denon 1911 Yamaha 671 i kolumny pokroju tannoy, magnat quantum od seri 5.Niestety idealnie tego nie pogodzisz.A tak z ciekawości w którym miejscu siedzisz oglądając projektor? Odpisz, cytując
Wojo Napisano 6 grudnia 2016 Autor Napisano 6 grudnia 2016 Dziękuję za odpowiedź. Siedzę mniej więcej pod projektem (X na pseudo-schemacie). Odpisz, cytując
Recommended Posts